The Venture Nil - Summertime

Spännande att göra

Det finns så mycket som är spännande och kul att göra, speciellt om man är liten och inte har gjort så mycket än. Och en sån sak som kan kännas väldigt spånande och nästan som ett äventyr är att åka en sightseeing båt i stockholm. Det finns mycket att se och det är kul att ge sig iväg på en liten tur och hitta på saker tillsammans med familjen eller med vänner.
Det kan vara kul att åka iväg med klassen och på så sätt göra en utflykt tillsammans. Det är viktigt att man har saker att göra och att det blir saker gjorda när man göra något.

Finns många roliga saker att hitta på

Det är härligt att på sommaren ta en båt i Stockholm och ta sig ut till någon ö och ligga dör och sola och bada. Det är verkligen härligt och väldigt givande. Det är så avkopplande och set känns som att man är på semester när man tar båten ut till skärgården och man får njuta av solen och saltvattnet. Ja då få man verkligen njuta av sin sommar på bästa sätt tycker jag.
Det är något som man borde göra oftare för det är ås enkelt och kostar inte mycket men det ger så otroligt mycket och det är det så värt.
Så vill man ha lite saker att göra sen när man är ledig så tycker jag att man ska passa på att göra det och ta en tur med en båt i Stockholms skärgård eller en sightseeing båt och bara njuta av sin omgivning och bara ha det mysigt och härligt tillsammans.
Det är något som man kan passa på att göra och ha det kul tillsammans med sina kompisar. Det är ett sommar tips till dom som redan drömmer om sommaren och det kommer att komma snart.